Блог

 • Какво е Power Bank (мобилна зарядна батерия)?


  Мобилните устройства навлизат все повече и повече в ежедневието ни. Смартфони, таблети, плеъри, камери – те са навсякъде с нас. Всичко това е чудесно, но има един голям проблем – цялата тази електроника изисква зареждане на батерията от време на време. А не винаги имаме електрически контакт на разположение. Ето защо умните глави са измислили устройство наречено „Power Bank“.

  Що е то?
  Наречете го допълнителна батерия или външно зарядно устройство. Зарядна станция, с чиято помощ можете да върнете към живот телефона, таблета или друго електронно устройство, когато сте навън и нямате достъп до електрическата мрежа.
   

  Прочети публикацията

 • Причини да пазаруваме онлайн за канцеларски материали


  Канцеларските материали представляват вещи или оборудване, което се използва в офисите за тяхната ежедневна дейност, която е свързана с писане, принтиране, набиране на текстове и т.н. В днешно време индустрията на канцеларските материали се развива с много бързи темпове, тъй като все повече и повече нараства търсенето на тези продукти. Този бизнес има много сериозен потенциал. В тази статия ще ви дадем най-големите предимства на пазаруването на канцеларски и рекламни материали по интернет.  

  Прочети публикацията

 • Канцеларските материали, от които всеки офис се нуждае

  Ако сте развили своят малък бизнес достатъчно, че да можете да си позволите истински офис, значи е време да помислите за канцеларските материали, обзавеждането и други важни неща, от които вашият нов офис ще се нуждае за качествената си и ефективна работа. В тази статия сме събрали всичко, от което вашият офис ще има нужда за правилното си и безпроблемно функциониране.

  Прочети публикацията

 • Как да изберете подходящите рекламни материали

  Повечето компании използват своите рекламни материали за клиенти, участници в събития и партньори. Истината е, че рекламните продукти наистина вършат работа. Когато тази маркетингова стратегия се сравнява с другите скъпи и често изтъркани маркетингови похвати, обикновено безплатните рекламни материали винаги печелят. Не всички продукти са еднакви на вид и стойност. Някои от тях са печеливши, а други – не. В тази статия ще ви помогнем да изберете подходящи рекламни материали за вашия бизнес и офис.

  Прочети публикацията

 • Как рекламните материали подпомагат маркетинга?

  Изборът на ефективна маркетингова стратегия може да бъде много трудно начинание, особено ако по петите си имате сериознa конкуренция. Ако се използват правилно, рекламните материали могат да бъдат много полезен маркетингов инструмент и да ви помогнат за налагането на вашата марка и репутацията на фирмата на пазара. Точно както с всяка друга маркетингова стратегия, трябва да направите предварително проучване на пазара и да си зададете няколко важни въпроса, преди да се гмурнете в дълбоките води на маркетинга с рекламни продукти.

  Прочети публикацията

 • Канцеларски материали за домашния офис

  Канцеларските принадлежности са важна част от работата на всеки фрийлансър. Без значение дали работите като писател, преводач, уеб дизайнер, графичен дизайнер, архитект или просто продавате своите продукти по интернет, офис консумативите са повече от задължителни.

  Прочети публикацията

 • Канцеларски принадлежности, задължителни за всеки офис

  В днешно време всеки офис е оборудван с компютри, принтери, скенери, копирни машини, а често и с машини за унищожаване на документи. Въпреки това обаче офис консумативите продължават да играят много важна роля, тъй като допринасят за нормалното протичане на работния процес.

  Прочети публикацията